Angelo

EIGENAAR

Op 31 Juli 1993 is hij afgestudeerd aan de Vakschool te Schoonhoven als Goudsmid. Enkele jaren had Angelo een atelier aan huis, en verrichte reparaties voor diverse juweliers. Zijn passie en liefde voor het vak hebben na een aantal jaar er voor gezorgd dat Angelo in 1999 zijn eerste winkel opende in Krimpen aan de Lek. Onder de naam Juwelier Angelo werd de winkel enkele jaren gebruikt als goudsmederij/atelier. In 2002 opende de vestiging Juwelier Angelo haar deuren in Gorinchem. Tot op heden verricht Angelo reparaties aan sieraden en horloges in eigen atelier. Maar ook de verkoop van een schitterende collectie sieraden en horloges.

WIM

MEDE-EIGENAAR

Samen met Angelo zorgt Wim ervoor dat alle administratieve handelingen omtrent het reparatie-aanname proces netjes word afgewerkt. Inkoop van nieuwe collecties, statistieken naar mate verkoop en andere administratieve handelingen vallen onder Wim z’n hoede. Ook is Wim te vinden op de winkelvloer, en helpt hij graag bij de aanschaf van een nieuw sieraad.

Daniëlle

MARKETING

Toen de vestiging in Gorinchem opende is Daniëlle begonnen als verkoopmedewerkster. Door de jaren heen heeft ze zichzelf geprofileerd in de kennis van sieraden en horloges. En is tegenwoordig verantwoordelijk voor alle marketing en decoratieve werkzaamheden als bijvoorbeeld, etaleren en presentatie van de merken. Naast de marketing werkzaamheden is ze ook nog  te vinden op de winkelvloer.

Susanne

GOUDSMID

In September 2018 is Susanne na 14 jaar weer terug gekomen in ons team. Ze begon tijdens haar studie Goudsmeden aan de Vakschool te Schoonhoven al als stagiair bij Angelo. Ze geeft advies over een reparatie of het vermaken van een sierraad tot iets persoonlijks. Susanne is naast haar liefde voor het vak , een heuse natuurliefhebber.

Alicia

WINKEL&ETALEREN

Vanaf 2021 is Alicia in het team gekomen. Ze heeft de opleiding Styling en Presentatie afgerond. En is zeer gepassioneerd over sieraden en horloges. Alicia vertelt je graag meer over al het moois wat het assortiment te bieden heeft.

Geschiedenis

hr
Angelo en zijn team zijn al 25 jaar werkzaam in de branche. Bekijk hieronder het tijdtabel van de ontwikkelingen in voorgaande jaren.

1992

Goudsmid

Angelo is afgestudeerd Goudsmid aan de Vakschool te Schoonhoven.

1997

Zelfstandig

Angelo is begonnen als zelfstandige goudsmid met een atelier aan huis

1999

Krimpen a/d Lek

Juwelier Angelo opent de eerste winkel. In het winkelcentrum de Carillon.

2002

Gorinchem

Angelo opende in dit jaar zijn tweede winkel in de Arkelstraat in Gorinchem.

2004

VERKOCHT

De winkel in Krimpen a/d Lek is verkocht.
Gorinchem werd verbouwd.

2017

Gasthuisstraat

In November 2017 is de winkel aan de Gasthuisstraat 2 geopend.

Heeft u vragen?

BEL ONS OF STUUR ONS EEN MAIL

KLIK HIER